Brow bar


Waxen wenkbrauwen

Wil je je wenkbrauwen graag in een mooie vorm? Dan kan je kiezen voor alleen het shapen van de wenkbrauwen. De haartjes worden verwijderd door middel van wax en de pincet. 

 

Wenkbrauwen verven en waxen

Tijdens de 'standaard' behandeling van de wenkbrauwen worden ze behandeld met wax en geëpileerd. De wenkbrauwen worden geverfd en daarna mooi afgewerkt met een klein beetje make-up. De wenkbrauwen worden geverfd met het merk 'Intensive', dit laat voor 1 (maximaal 2) dag een kleine schaduw achter op de huid. De wenkbrauwen lijken voller en strakker, en hebben een mooie vorm. 

 

Complete henna brow treatment

De complete wenkbrauw behandeling is een echte spa voor de wenkbrauwen. Eerst wordt er lekker gescrubd en worden de wenkbrauwen gewassen met speciale shampoo. We gaan daarna samen kijken naar de kleur en verwachtingen. Aan de hand hiervan maken we een mooie vorm van de wenkbrauwen door middel van browmapping en gaan we ze verven met henna. De henna blijft ongeveer 4 dagen tot 10 dagen op de huid zitten en 6 weken in de haartjes! Wil je zeker weten dat ik een mooie vorm kan maken van de wenkbrauwen? Laat ze een een paar maanden met rust, zodat alle haartjes kunnen groeien. Na de behandeling worden de wenkbrauwen opgemaakt, zodat je weer prachtig verzorgd de deur uit kan gaan!