Wimperextensions


Wimperextensions, wat zijn dat nou eigenlijk? Er zijn een hoop verschillende termen: One by one, hybrid/ hybride lashes, 2D, 3D tot en met 6D. Klinkt allemaal heel onduidelijk, maar hopelijk straks niet meer! 

 

De one by one techniek is een manier waarbij er één nep haartje komt op één natuurlijk haartje. 2D betekent dat er twee super dunne haartjes op één natuurlijk wimperhaartje wordt geplaatst. 3D betekent 3 nep haartjes op één echte. Dit geldt ook zo voor 4D, 5D en 6D. Dan bestaan er ook nog hybride lashes. Hybride lashes zijn een combinatie tussen twee technieken. Er wordt tijdens de set een combinatie gemaakt tussen one by one wimpers en 2D. 

 

Er zijn allerlei verschillende soorten krullen, diktes en vormen wimperextensions. Samen beslissen we wat het beste bij jouw behoeftes past, maar ook wat het beste bij de conditie van de wimpers past. Hierdoor krijg je het mooiste persoonlijke resultaat. 

 

De wimpers blijven ongeveer 3 à 4 weken mooi zitten. Je kan er voor kiezen om ze uit te laten groeien of om ze op te laten vullen. Dan wordt er weer een nieuwe extension geplaatst op de gegroeide haartjes. Na deze behandeling heb je weer een mooie volle look. Door middel van refills kan je het hele jaar door wimperextensions dragen! 

 

Wil je toch graag je wimperextensions er vanaf laten halen? Probeer dit alsjeblieft niet zelf thuis! Dit zorgt voor (permanente) schade aan de wimpers. Het verwijderen van een set duurt ongeveer een half uur en kost €17,50.