Maak hier simpel je afspraak!


Heb je vragen over de afspraak of lukt het niet om de afspraak te maken? Neem even contact met ons op. Dit geldt ook als je de afspraak wilt verplaatsen of annuleren*. 

 

Om tijdens de behandeling zoveel mogelijk tijd te hebben voor de wimperextensions/ lash lift is het belangrijk dat de ogen en huid schoon zijn en eventuele lenzen uit kunnen. Kom je met mascara op naar de behandelig? Helaas kan dan de afspraak niet doorgaan*. 

 

In verband met teleurstelling en drukte is het handig om de afspraken goed vooruit te plannen! Zo ben je verzekerd van een plekje :)

 

Je kan pinnen of contant betalen in de salon. Soms komen de bevestiging en herinnering emails in de spam, als je niks hebt ontvangen kijk daar even, of neem even contact op!

 

Als je een afspraak maakt voor Ombre Brows en geen aanbetaling doet van €100,- is de afspraak NIET definitief. Heb je wel betaald? Dan is de afspraak wel definitief. Belangrijk: vergeet niet om na 6 weken de nabehandeling in te plannen! Dit is bij de prijs van Ombre Brows inbegrepen

 

Wij doen GEEN refill als de set is geplaatst door een andere salon!!

 

Wil je je afspraak annuleren of wijzigen? Dit kan alleen via Whatsapp of email. Berichten via mijn persoonlijke/ zakelijke Facebook, Instagram, LinkedIn of voicemail en privé email worden niet beantwoord i.v.m. overzicht. 

 

 * Meer dan 24 uur van te voren annuleren is kosteloos, 24 uur of minder voor de afspraak annuleren? Dan wordt de gehele behandeling in rekening gebracht. Dit geldt ook als je met make-up op naar de salon komt.