Hi lieve meiden, 

 

Het is alweer een tijdje geleden dat de laatste nieuwtjes zijn verstuurd, en dat terwijl er een hoop is veranderd! Lees alles dus goed door en dan ben je weer helemaal op de hoogte!

 

Vanaf 1 november zitten we natuurlijk op onze nieuwe locatie, Rijnstraat 18. Dat was in het begin voor ons, maar ook voor jullie even wennen! Nu alles weer ‘back to normal’ is na de feestdagen, en iedereen ons nieuwe plekje heeft kunnen zien en vinden is het tijd voor al het leuke nieuws voor in 2024! Wel wil ik iedereen via hier nog een keertje bedanken voor alle lieve bezoekjes, kadootjes en berichtjes over de nieuwe plek, daar heb ik erg van genoten!

 

De ruimte waar we nu zitten is natuurlijk een stuk groter, en dat betekent dat we een kamer ‘over’ hebben voor een schoonheidsspecialiste/ pedicure/ masseuse. Lijkt je dit heel erg leuk, of ken je iemand die een plekje zoekt? Neem vooral even contact op! Daarnaast hebben we ook nog ruimte voor een nagelstyliste in de salon. 

 

Vanaf 12 januari hebben we er ook een stagiaire bij, Inaya. Ze gaat wenkbrauwen waxen/ verven en lashlifts doen op de vrijdagen. Heel gezellig dat ze erbij is! 

De prijslijst voor Inaya is:

Waxen wenkbrauwen €12,50

Waxen en verven wenkbrauwen €22,50

Lashlift €45

 

Deze prijzen zijn geldig tot Koningsdag, daarna hanteren we de normale prijslijst. 

 

De nieuwe prijslijst van de salon gaat in vanaf 1 maart. We hebben de verhoging zo min mogelijk gehouden, maar door de enorme stijgingen qua inkoop moesten we wel ietsjes omhoog. 

 

En dan nog een keer goed nieuws: Bente is back! Ze start met 2 keer werken in februari en dan is ze vanaf maart aanwezig op de maandagavond en de zaterdag. Super gezellig en fijn dat ze ons gemist heeft en dat ze er weer lekker bij is! Ze kan niet wachten om weer te starten dus boek vooral lekker je afspraken door! Uit ervaring merken we dat de zaterdagen en avonden echt super snel vol zitten. 

 

Vanaf februari zijn er ook maandelijks op de dinsdagavond mediaties te volgen in de salon. Een vriendin van mij, Kim, van haar bedrijf Magisch Gelukkig, geeft nu meditaties thuis en komt dat ook in de salon bij ons doen. Vind je het dus fijn om een rustmomentje voor jezelf te hebben en even terug te keren naar jezelf? Meld je dan vooral aan om een keer een meditatie te bezoeken. 8 februari begint de eerste mediatie om half 8, tot ongeveer een uurtje of 9. Ligt eraan hoe lang je doet over het kopje thee achteraf! De kosten zijn €15 euro (vooraf betalen). Er is een maximaal aanmeldingen van 8, dus wees er snel bij. 

 

Over Gwenda en Lisanne is er niet veel nieuws te vertellen, omdat die al lekker de hele week aan de slag zijn, en dat blijft in 2024 natuurlijk ook zo! Wel zijn als het goed is deze week weer nieuwe wenkbrauwpotloodjes binnen, met de belofte dat deze niet uit voorraad gaan bij de groothandel. Duimen dus en kom er lekker eentje ophalen als ‘ie op is. Goed nieuws wel: de nieuwe potloodjes zijn iets goedkoper dan de vorige! 

 

Lisanne is van 7 tot en met 19 maart op vakantie, dus dan is de agenda al geblokt. Vaak is het de week voor en de week na Lisanne’s vakantie altijd erg druk, dus wil je zeker zijn van een plekje, boek je afspraken goed door! Lukt het niet, je mag altijd een appje sturen en dan kijken we even met je mee voor een nieuw moment! 

 

Op de achtergrond zijn we ook bezig met een nieuwe naam en een nieuwe website, maar dat komt dus nog! Het kan dus zijn dat op de site niet alles meer compleet is, dus app ons vooral als je iets opmerkt! 

 

Nou, heel wat informatie om te verwerken, dus hier houden we het even bij voor nu! 

 

Heel veel liefs en tot snel in de salon! 

 

Gwenda, Bente, Kim, Inaya en Lisanne